Image

Filler

Fillers, Restylane® og Belotero® er et geléagtigt stof, bestående af hyaluronsyre, som naturligt findes overalt i vores bindevæv. Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde. Hyaluronsyre bruges til at udfylde rynker og furer i ansigtet.

Med alderen ses forandringer i fedtvævets placering i ansigtet. Noget fedt glider ned og giver os kindposer. Noget fedt glider væk fra knoglen under øjet og giver os en fure. Denne fure kaldes tåretruget. Fedtet omkring munden reduceres, og det er med til at give os rygerynker, selv om vi ikke har røget. Det giver os også smallere læber, sure mundvige og tydelige furer fra næsen og ned til mundvigene. Fedtomplaceringerne er med til at ændre vores udseende.

En filler kan erstatte noget af det tabte fedt og genskabe fyldet under øjnene, glatte furer, glatte rynker og forbedre hudens struktur. En filler kan være med til at gøre dig blidere, blødere og mildere at se på, i det hele taget give dig et mere feminint udtryk.

Det skal bare ikke overgøres, vi vil se naturlige ud, lidt friskere og ligne os selv.

Læs mere her: Informationsmateriale

Læs mere om: Lip filler på vores klinik i Århus

DER ER GRATIS FORUNDERSØGELSE TIL FILLER

Før/efter fotos

Se resultaterne mine patienter har fået efter behandling med fillers

Klienterne siger

De sidste 14 år har jeg været i Else Marie's kyndige hænder med den bedst vejledning. Jeg har trods brug af Botox og filler altid set meget naturlig ud og det er takke være Else Marie faglige dygtighed. Behandlingen starter altid med en yderst informativ gennemgang, så jeg ved hvad der kommet til at ske og hvilket resultat hun forventer - dette gør at jeg føler mig meget tryg. Takke være Else Marie føler jeg at jeg er den bedste udgave af mig selv
Pernille Jakobsen
Else Marie er helt uovertruffet dygtig. Har brugt hende i 15 år, til både Botox og restylane, og resultatet er hver gang perfekt. Man bliver altid mødt med både venlighed, erfaring og virkelig god rådgivning.
Anne Møller Mortensen

Tak for en rigtig god oplevelse Else Marie ❤️
❤️. Da det var min "første gang', var jeg meget nervøs, men det var der slet ikke grund til. Else Marie er utrolig sød, informativ og meget dygtig og resultatet blev super flot og naturligt (Filler over overlæben) Jeg kommer helt klart igen😍💯

Sanne Ekkelund Ottesen

Efter at have fået større kindben, har jeg haft flere jobs og tjent flere penge. Jeg skal have lidt mere i så de ikke kan komme uden om at tage mig.

Model

Det handler om tillid. Jeg rejser hertil fra Norge for at få behandling af dig.

Ofte stillede spørgsmål