Image

Sklerosering af kar

De blå og røde karudvidelser (fra 0,1 mm til 3,0 mm i diameter) behandles med sklerosering, hvor en væske injiceres i karrene flere steder med en ganske fin kanyle. Der opstår herved en let svie, og huden over karrene vil være rød, lettere irriteret og hævet umiddelbart efter behandlingen.

De behandlede kar bliver i dagene efter behandlingen til blålige, mørke striber, og først efter 1-2 måneder forsvinder disse. Ofte skal der flere behandlinger til, da nogle kar kan genåbne sig, og andre lukker ikke helt efter en behandling.

Efter skleroseringsbehandlingen

Efter skleroseringen kan huden i området være let hævet, og hvis der behandles ved fodleddene, kan disse hæve. De tykkeste blå kar er oftest mere tydelige i de første 1 til 2  måneder efter behandlingen, end de var før behandlingen. Herefter forsvinder de, når de hvide blodlegemer har fjernet karresterne. Tilbage kan der være let brunlig misfarvning, som skyldes aflejring af jern i huden fra de nedbrudte røde blodlegemer. Denne brunlige misfarvning forsvinder for det meste efter et par måneder, men kan være at se i længere tid, og i få tilfælde kan der være en vedvarende misfarvning.

Læs mere her: Informationsmateriale

Før/efter fotos

Se resultaterne mine patienter har fået efter behandling med Sklerosering

Klienterne siger

Altid ekstremt omhyggelig, nærværende og ikke mindst dygtig til det håndværk, der ligger i at kunne håndtere IPL. Føler mig altid tryg i Lissaus hænder.
Anette Poulsen
Er blevet behandlet af Else Marie i over 20 år, og jeg har ikke tænkt mig, at gå noget andet sted hen. Hun er grundig, dygtig og opnår fantastiske resultater. Man er 100% i kyndige hænder, og jeg kan kun anbefale!
Nina Vibholm