Image

Sklerosering af kar

Læs mere her: Informationsmateriale

 

Hvis du lider af karsprængninger på benene, kan sklerosering være en effektiv behandlingsmetode. De blå og røde karudvidelser (fra 0,1 mm til 3,0 mm i diameter) behandles med sklerosering, hvor en væske injiceres i karrene flere steder med en ganske fin kanyle. Dette får de berørte kar til at krympe og falde sammen, hvilket reducerer synligheden af karsprængningerne og kan mindske eventuelle symptomer, såsom smerter eller hævelse i benene.

På vores klinik tilbyder vi sklerosering til behandling af karsprængninger på benene. Vores erfarne og certificerede specialister kan hjælpe med at vurdere din tilstand og anbefale den bedste behandlingsplan for dig. Vi anvender avanceret teknologi og moderne metoder for at sikre de bedste resultater.

Efter skleroseringsbehandlingen

Efter skleroseringen kan huden i området være let hævet, og hvis der behandles ved fodleddene, kan disse hæve. De tykkeste blå kar er oftest mere tydelige i de første 1 til 2 måneder efter behandlingen, end de var før behandlingen. Herefter forsvinder de, når de hvide blodlegemer har fjernet karresterne. Ofte skal der flere behandlinger til, da nogle kar kan genåbne sig, og andre lukker ikke helt efter en behandling.

Vær opmærksom på, at der kan være en let brunlig misfarvning i området efter behandlingen, som skyldes aflejring af jern i huden fra de nedbrudte røde blodlegemer. Denne misfarvning forsvinder for det meste efter et par måneder, men kan være at se i længere tid, og i få tilfælde kan der være en vedvarende misfarvning.

Kontakt os i dag for at få mere information om sklerosering og hvordan det kan hjælpe dig med at bekæmpe karsprængninger på benene. Vores dedikerede team er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at komme i gang med din behandling. 

 

Før/efter fotos

Se resultaterne mine patienter har fået efter behandling med Sklerosering

Klienterne siger

Altid ekstremt omhyggelig, nærværende og ikke mindst dygtig til det håndværk, der ligger i at kunne håndtere IPL. Føler mig altid tryg i Lissaus hænder.
Anette Poulsen
Er blevet behandlet af Else Marie i over 20 år, og jeg har ikke tænkt mig, at gå noget andet sted hen. Hun er grundig, dygtig og opnår fantastiske resultater. Man er 100% i kyndige hænder, og jeg kan kun anbefale!
Nina Vibholm