Image

Ultralyd guidet fillerbehandling og filleropløsning

Ultralyd er mine øjne under huden

Ultralyd kender vi fra graviditetsskanninger. Det er nemt, smertefrit og sjovt at følge med på skærmen. Lydbølgerne sendes ind gennem huden og rammer forskellige strukturer. Derefter sendes de tilbage, og giver os et billede på en skærm.

Ved en skanning af ansigtet får vi værdifuld information, anatomien opleves tredimensional og det hele er live. Jeg kan pludselig se, hvad der sker under huden. Det er som at se en ny verden.

 

Se anatomien live

Vi kender anatomien fra litteraturen, fra anatomistudier, kadaverdissektioner, foredrag og undervisning og fra al den erfaring, man får som behandler gennem årene. Men hvordan er netop din anatomi? Din hud, underhud, muskler, fedtdepoter, ligamenter, blodkar, deres placering og indbyrdes forhold, som vi skal tage hensyn til i forbindelse med fillerbehandling.

Vi er ikke ens, og i nogle områder i ansigtet er der meget stor variation i anatomien fra person til person. Derfor er det en stor fordel at kunne se anatomien live og foretage ultralydsskanning før behandlingen og under behandlingen.

 

Når vi ser anatomien live kan vi behandle mere sikkert og resultatet bliver mere optimalt.

Det er vigtigt, når man injicerer filler, at det lægges det rette sted. Vi ønsker et flot resultat, og at undgå almindelige bivirkninger i form af knudedannelser, hævelse under øjnene, spredning af filleren, ”overfilled face syndrome,”

Disse bivirkninger er ofte behandlerrelaterede og risikoen kan således reduceres betydeligt, når man kan se anatomien live.

Filler kan enten injiceres ultralydsvejledt eller anatomien kan tjekkes før og efter behandlingen, så man sikrer, at det lægges det rette sted.

 

Monitorere før, under og efter fillerbehandlinger

Nogle områder i ansigtet er sværere at behandle end andre. Anatomien er mere kompliceret og der er store variationer i blodkarenes placering. De store blodkar må vi ikke stikke i, og derfor kan en skanning med ultralyd med doppler-funktion give os uvurderlig information, så vi lægger filleren i det rette niveau og undgå de store blodkar.

 

Behandle komplikationer ved at nedbryde filler ultralydsvejledt

Når filler lægges forkert eller det har flyttet sig eller det ikke længere ser pænt ud, kan vi nedbryde filler med et enzym der hedder Hylase, som indsprøjtes i filleren.

Yderst sjældent sker det at behandleren injicerer en prop af filler i et blodkar og det vil kunne give alvorlige bivirkninger i form af sår og ødelæggelse af vævet. 

Med ultralyd kan vi se hvor proppen ligger. Vi kan ultralydsvejledt injicere Hylase ind i proppen og fjerne den.

De nyeste studier i 2023 viser, at hvis ikke Hylasen injiceres direkte i proppen opløses filleren ikke.  Derfor er ultralyd en fantastisk hjælp.

 

 

  1. Anvendelse af ultralyd i forbindelse med behandlinger med filler.

                      Pris: 0 kr.

                      Det er uden beregning for den enkelte kunde, og er med til at sikre optimerede resultater og øget sikkerhed.

 

  1. Ultralydsvejledt opløsning af ikke-permanent filler foretaget på andre klinikker.

                      Pris: 600 – 2.000 kr.

                      Prisen afhænger af hvor meget der skal opløses, og om du efterfølgende fortsætter som kunde hos os.

                      Vi tilbyder IKKE at opløse filler, som giver patologiske forandringer.

 

 

 

 

Klienterne siger

De sidste 14 år har jeg været i Else Marie's kyndige hænder med den bedst vejledning. Jeg har trods brug af Botox og filler altid set meget naturlig ud og det er takke være Else Marie faglige dygtighed. Behandlingen starter altid med en yderst informativ gennemgang, så jeg ved hvad der kommet til at ske og hvilket resultat hun forventer - dette gør at jeg føler mig meget tryg. Takke være Else Marie føler jeg at jeg er den bedste udgave af mig selv
Pernille Jakobsen
Else Marie er helt uovertruffet dygtig. Har brugt hende i 15 år, til både Botox og restylane, og resultatet er hver gang perfekt. Man bliver altid mødt med både venlighed, erfaring og virkelig god rådgivning.
Anne Møller Mortensen

Tak for en rigtig god oplevelse Else Marie ❤️
❤️. Da det var min "første gang', var jeg meget nervøs, men det var der slet ikke grund til. Else Marie er utrolig sød, informativ og meget dygtig og resultatet blev super flot og naturligt (Filler over overlæben) Jeg kommer helt klart igen😍💯

Sanne Ekkelund Ottesen

Efter at have fået større kindben, har jeg haft flere jobs og tjent flere penge. Jeg skal have lidt mere i så de ikke kan komme uden om at tage mig.

Model

Det handler om tillid. Jeg rejser hertil fra Norge for at få behandling af dig.