Træning på din klinik

Image

Kun 14.400 kr. eksklusiv moms.

Bestil nu

Dato skal aftales forinden. Kontakt eml@jk3.dk

Lær det hele på dine egne patienter

Fordele ved at modtage undervisning på sin egen klinik

Det kan være dejligt at få undervisning på egen klinik på egne patienter, som du kan se til kontrol efter en uge og se resultatet af behandlingerne.

Når du arbejder på egen klinik, tager du selv ansvaret for behandlingen, og derved går du mere ind i læringen, end hvis det er på en model på et kursus. Det gør, at det du lærer sætter sig bedre fast. Du vil overveje en ekstra gang hvilken sprøjte du tager i hånden og hvilken behandling du tilbyder patienten. Du tager selv fotos og skriver journalen, men har mig ved siden af dig, og jeg guider dig igennem alt det, du har brug for.

Hvem er det for?

  • Personalet på en klinik
  • Den ansvarlige læge
  • Enkelte personaler som trænger til træning i bestemte emner
  • Som oplæring, inspiration eller kickstart af personalet indenfor et nyt behandlingsområde

Hvordan foregår det

Hvis du har lyst til at jeg kommer og underviser dig eller dig og dine kolleger på din klinik, kan du planlægge det, som du vil.

De fleste ønsker, at vi behandler en hel dag. Forløbet afhænger af hvor mange patienter du ønsker vi skal se, og hvilke behandlinger du har lyst til at vi skal lave. Der skal være et program for dagen og patienterne skal bookes på forhånd og indikationen skal være stillet hos den enkelte patient, for at vi kan udføre behandlingerne på undervisningsdagen.

Jeg foreslår at vi snakker både anatomi, fysiologi, virkning, bivirkning, forventet resultat og holdbarhed ved den enkelte patient. Det er miin erfaring, at når teori og praktik kædes sammen, så lærer man det bedst, så bliver det som en leg.

Hvorfor skulle du booke netop mig til at hjælpe dig

Jeg har drevet klinik i 20 år og kan det hele til fingerspidserne. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig og give dig alle mine tips og tricks.

Booking af træning på din egen klinik

Send en mail til mig på eml@jk3.dk og så kontakter jeg dig, eller ring til mig på 20881026 så vi kan snakke om det.

Pris

Prisen for en dag er normalt, som det fremgår herunder. Men det afhænger lidt af, hvad du ønsker.

 

Træning på din klinik

Kun 14.400 kr. eksklusiv moms.

Bestil nu

Dato skal aftales forinden. Kontakt eml@jk3.dk

Min hjælp får stor ros

“Jeg har af flere omgange valgt at bruge Else Marie Lissau og hendes kurser.

Hun er uden tvivl min favorit, når det kommer til at udvikle mig og mine kompetencer, som kosmetisk sygeplejerske. Hvorfor lære af andre end den bedste?

Hun er rolig, behagelig, proffesionel men stadig varm og personlig og ikke mindst vanvittig kompetent og dygtig til at lære fra sig.

Jeg starter altid med at være en smule nervøs, fordi jeg ser meget op til hende som kosmetisk behandler, men hun får mig altid lynhurtigt helt rolig, grundet hendes meget behagelige væsen.

Jeg lærer rigtig meget når jeg er sammen med Else Marie, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har haft hende til at supervisere mig i min klinik”.

 

Rikke Simonsen, Kosmetisk sygeplejerske, Klinik ByLysholt, Aarhus
Image

Tak for en spændende og lærerig dag med den bedste supervision. 💫 👌

Anne Birgitte Simonsen, hudlæge, dermatology labb, Illum, Kbh.