Kemisk Peeling

Hvordan ser huden ud efter en peeling?

Efter en overfladisk peeling er huden lidt hvidlig i overfladen med let rødme, som skinner igennem. Lige efter peelingen føles huden varm. I de efterfølgende dage strammer huden og bliver meget tør. Enkelte områder bliver mørkere og huden kan se mere rød ud. Den stramme hudoverflade kan få revner, og huden begynder at skalle i løbet af 4 til 6 dage. Huden ser normal ud efter ca. 7 dage, hvor der kan anvendes makeup.

Efter en medium dyb peeling danner der sig umiddelbart efter behandlingen en hvidlig maske på huden, og der ses en let rødme igennem. Lige efter peelingen føles huden varm. I de efterfølgende dage strammer huden til, hæver op og bliver meget tør. Huden bliver mørk og rød. Den stramme hudoverflade kan få revner, og huden kan begynde at væske. Huden begynder at skalle i løbet af 5 til 8 dage. Huden er let rød efter afskalningen. Rødmen aftager gradvist over 2 til 4 uger. Der kan anvendes makeup efter en uge.

Læs mere her: Informationsmateriale

Læs mere omkring kemisk peeling i Århus

Før/efter fotos

Se resultaterne mine patienter har fået efter behandling med peeling

Klienterne siger

Hun er den bedste! Har gået ved hende i mange år, og hun er så dygtigt, imødekomme, venlig og bare Så dygtigt.

Ninna Flørli

Jeg har fået behandling i Florida, men jeg vælger nu at få behandling hos dig, da det aldrig har været så godt, som hos dig. Er fuld tilfreds.