Image

Om Else Marie Lissau

Det startede for mig i 1996, da den første laser i verden blev opfundet til behandling af uønsket hårvækst. Det var Rubinlaseren, som vi brugte til hårfjernelse. Den kunne kun behandle en lille plet i hvert laserskud, så behandlingen tog lang tid og kun små områder blev behandlet ad gangen. Glæden var derfor stor da Ellipsen et dansk IPL system (blitzlampe system) blev udviklet, som kunne behandle større områder.

Hele det kosmetiske behandlingsområde har udviklet sig enormt fra 1990´erne til i dag. Jeg har haft mulighed for at udføre de forskellige behandlinger efterhånden som de blev opfundet. Jeg var med, da det startede.

I 1997 blev Restylane opfundet og introduceret på markedet, senere kom Belotero og begge filler-produkter kan du få hos mig på klinikken.

I 2001 blev Botox godkendt til behandling på ansigtet i de lodrette rynker imellem brynene, og i 2021 er Bocouture kommet på markedet, og også dette anvender jeg på klinikken og underviser andre læger og sygeplejersker i brugen af det. 

Gennem årene er der kommet flere lasertyper til og endnu flere behandlinger. Gennem alle årene har jeg deltaget i utallige faglige kongresser. Jeg er vokset op med udviklingen, og har det helt inde under huden.

Min læremester er professor, dr. med., speciallæge i hudsygdomme, Peter Bjerring, som jeg har været i mesterlære hos siden 1996. Peter Bjerring har gået ved siden af mig og lært mig alt, ligesom en murermester der lærer sine lærlinge alt det man skal kunne for at blive en dygtig håndværker. Og det er det jeg er blevet.
Takket være Peter Bjerring som er min inspirator, mentor og sparringspartner er jeg blevet en rigtig dygtig håndværker, som kan sit fag både teoretisk og praktisk.