Behandlinger

Det er ikke rart at blive mødt på jobbet eller andre steder med spørgsmål som "er du træt?" eller "har du sovet dårligt?" Slet ikke når der ikke er noget i vejen, og man føler sig frisk og har det godt. Når det ydre ikke stemmer overens med det indre, bliver man let misforstået.

Livskvaliteten forbedres, når vi med behandling kan ændre på ansigtsudtrykket, så det ydre stemmer overens med det indre. Vi vil som mennesker gerne forstås, og vi vil gerne virke imødekommende, for det er et godt udgangspunkt for samarbejde og for enhver kontakt med andre mennesker. 

Harmoni og balance mellem det indre og det ydre er med til, at vi kan fungere bedst muligt i livet.

Image

Rynker

Vi kan være smukke i alle aldre. Vi ældes og ændrer udseende afhængigt af gener, livsstil og andre forhold. Nogle linjer giver karakter, andre er vi helst foruden. 

Image

Karsprængninger

Kun de færreste har ensfarvet hud på ansigt, hals, bryst og ben uden karsprængninger. Der er rigtig gode muligheder for behandling. Benene behandles bedst med injektioner og ansigtet med IPL.

Image

Pigmentskjolder og ujævn hudstruktur

Sol, vejr, vind, acne, hormoner, ar, ja selve livet kan give os en ru, ujævn, tør eller fedtet hud med en uensartet farve og hudstruktur. Det kan afhjælpes med for eksempel

Image

Uønsket hårvækst og knopper efter barbering

Knopper, rødme, ridser, indgroede hår og bylder efter barbering ser ikke godt ud. At være hårfri giver en lækker og ren hud at se på, og så er man altid klar til en tur i svømmebadet eller på stranden.

Image

Sved i armhuler

Når man sveder meget, vælger man altid tøj efter, at sveden ikke skal kunne ses. Sveden ødelægger også tøjet, så det bliver misfarvet og ildelugtende. Problemet kan afhjælpes med behandling i armhulerne.

Image

Strækmærker

Ny kæreste, en tur til stranden, shorts og bikini - måske vælger man det fra, hvis man har strækmærker, som generer. Der er gode behandlingsresultater, når det drejer sig om smalle og fine strækmærker.