Image

Botulinumtoksin

Behandling med botulinumtoksin (Botox, Azzalure, Bocouture, Dysport) går ud på at svække nogle muskler, så andre bliver stærkere. Det er musklernes naturlige reaktioner, som vi bruger aktivt.

Den muskulære balance kan sammenlignes med to hold, der trækker tov. Hvis det ene hold slapper af, vinder det andet hold, de får overtaget, og midtpunktet på tovet rykker sig. 

Det samme sker ved behandling med botulinumtoxin. Når vi svækker musklerne som trækker øjenbrynene nedad forstærkes musklerne, som løfter brynene op. Midtpunktet forskubbes, ligesom ved tovtrækningen, og øjenbrynet løftes. Man ser ikke længere træt ud, øjenlågene er ikke så tunge.

Det samme sker i resten af ansigtet. Når vi svækker musklerne, som trækker mundvigene ned, bliver musklerne som løfter mundvigene opad stærkere, og mundvigene løftes op. Man ser ikke længere sur ud, når man slapper af.

Læs mere her: Informationsmateriale

Læs også omkring hvordan vi bruger Botox/botulinumtoksin til svedbehandling

Læs også omkring vores Botox behandling i vores klinik i Århus

DER ER GRATIS FORUNDERSØGELSE TIL BOTOX 

 

 

Før/efter fotos

Se resultaterne mine patienter har fået efter behandling med botulinumtoksin

Se hvad mine klienter siger

Du ser mig som et lærred. Du har nogle teknikker, erfaring og vide,

Du ser ikke bare en der skal have noget i lænerne.

Kære Else Marie
.
Jeg vil bare sige at jeg simpelthen er så glad for botox i masseter. Det skulle jeg harve gjort for lang tid siden, men jeg var stor modstander at botox, fordi jeg var bange for at det var giftigt for kroppen. Jeg slapper så godt af i kæbeområdet og så er det bare super pænt - ansigtsformen er blevet så fin!
.
Så tak og god dag - jeg kommer igen når virkningen på et tidspunkt forsvinder 😊 "

Ung kvinde

De sidste 14 år har jeg været i Else Marie's kyndige hænder med den bedst vejledning.

Jeg har trods brug af Botox og filler altid set meget naturlig ud og det er takke være Else Marie faglige dygtighed.

Behandlingen starter altid med en yderst informativ gennemgang, så jeg ved hvad der kommet til at ske og hvilket resultat hun forventer - dette gør at jeg føler mig meget tryg.

Takke være Else Marie føler jeg at jeg er den bedste udgave af mig selv.

Pernille Jakobsen

Kære Else Marie

Tusinde tak for en rigtig hyggelig og faglig inspirerende dag på klinikken. Det var på alle måder en dag, der gav mig en masse, både i forhold til mmin spirende interesse for faget men også menneskeligt.

Jeg hyggede mig meget i dit selskab og det er ærligt et rigtigt godt udgangspunkt for den faglige del også.

Man har ikke svært ved at være uvidende, og man tør godt spørge og lære af dig.

Og så hele oplevelsen på klinikken, meget positivt. Alle var så søde og åbne. Jeg vil meget gerne anbefale denne mulighed til andre

Susan Henningsen

Jeg har gennem flere år fået behandlinger hos Else Marie (Botox i panderynker samt de nedadgående mundvige), og altid er jeg blevet mødt af en kæmpe proffesionalisme.

Else Marie er utrolig kompetent og er yderst rolig, nærværende og grundig i sin tilgang både i den forudgående dialog om behandlingen samt under udførelsen. Hun kommer med forslag til behandlinger og giver på sin venlige måde sin ærlige mening tilkende.

Jeg har altid været super tilfreds for mit resultat og er meget tryg ved at komme hos Else Marie.
Bedste anbefalinger herfra.

Anne Brødsgaard