Image

Botox Århus

En behandling med Botox kan reducere antallet af ujævnheder og være med til at give dig dit glatte, ungdommelige udseende tilbage. I vores eksklusive klinik i Århus specialiserer vi os i behandling af naturlig skønhed uden kirurgi. Vi kan således hjælpe dig med at fremhæve dine personlige træk og reducere tegn på ældning i ansigtet.

Vi lægger stor vægt på at have god tid til den enkelte klient og give den bedst tænkelige oplevelse, når du ønsker at få fjernet rynker og synlige linjer med Botox.

Din garanti for rynkereduktion

Behandling med Botox er meget effektivt, og vil med sikkerhed mindske eller udglatte dynamiske rynker. Midlet anvendes primært til rynker, der opstår, når man smiler, løfter øjenbrynene, laver grimasser osv. Behandlingen afslapper musklerne under huden, og derved udglattes rynkerne for eksempel mellem brynene, omkring øjnene, i panden, i mundvigene eller på forsiden af halsen. Behandlingen kan også give en smallere kontur langs kæben eller rette tandkødssmil.

Botox giver et friskere og mere oplagt udtryk i ansigtet.
Behandlingen med Botox i Århus her i vores klinik, vil altid være tilpasset den enkeltes behov.

Hvordan fungerer behandlingen?

Behandling med botulinumtoksin, Botox fungerer ved at begrænse nervesignalerne, således at musklerne ikke spændes og skaber rynker i det behandlede område. Denne metode gør sig blandt andet gældende ved løft af mundvige, brynløft, smilerynker, panderynker, løft af læbekant, lip flip og markering af kæbe. Ca. 3 dage efter behandlingen begynder effekten at vise sig ved, at huden bliver glattere og rynkerne bliver minimeret. Efter ca. 7 - 14 dage kan den fulde effekt af behandlingen ses.

Effekten aftager efter ca. 3-6 måneder, og her vil de efterfølgende behandlinger som regel have en længere holdbarhed.

 

     

Før/efter fotos

Se resultaterne mine patienter har fået efter behandling med botulinumtoksin

Hvordan foregår behandlingen?

Selve behandlingen foregår på Plastikkirurgisk Klinik Aarhus ved sygeplejerske, Else Marie Lissau, som er registreret til at foretage Botoxbehandlinger. Små mængder Botox bliver sprøjtet ind i huden i udvalgte muskler med en lille fin kanyle. Selve behandlingen varer ca. 5-10 minutter, og de fleste oplever kun en minimal smerte.

En smule rødme og hævelse kan forekomme, men dette aftager efter kort tid. Efter behandlingen bør du ikke gnide, klø eller røre ved det behandlede område i en time.

Du kan sagtens tage på arbejde, dyrke motion og foretage andre daglige gøremål.

Eventuelle bivirkninger og komplikationer ved Botox/botulinumtoksin

De mest almindelige bivirkninger ved Botox er en let myggestik lignende hævelse som aftager efter 30 minutter. Hvis der opstår blå mærker under huden på grund af et lille bitte stikmærke, forsvinder det i løbet af et par dage.

Øvrige bivirkninger som er mere sjældne, er, at nogle vil opleve hovedpine de første par dage efter behandlingen og i mere sjældne tilfælde vil nogle opleve kortvarige influenzalignende symptomer.

Alvorlige allergiske reaktioner i form af anafylaktisk chok ses meget sjældent. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Når huden bliver stukket med en nål, er der altid en lille risiko for infektion.

Ved behandling af rynker i panden lige over øjenbrynene, er der i få tilfælde hos kvinder set hængende øjenlåg. Denne bivirkning svinder over få uger og kan i de sværeste tilfælde behandles med Iopidine øjendråber.

Ved behandling i underansigtet kan de mimiske muskler omkring munden blive påvirket og give en følelse af lammelse, således man ikke kan fløjte eller drikke med sugerør, og intensiv behandling i panden kan sænke i forvejen lavt siddende øjenbryn.

Ovennævnte bivirkninger forsvinder altid spontant lidt efter lidt, og som regel er de helt væk efter en måned.

Hvornår kan man se effekten?

Effekten med en Botox/botulinumtoksin behandling indtræder efter 3-7 dage, og den maksimale effekt ses efter 14 dage. Hvis virkningen mod forventning ikke er tilstrækkelig, eller der er en uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en opfølgning ca. 14 dage og senest en måned efter behandlingen.

Virkningen af botulinumtoksin holder i 3-6 måneder, hvorefter muskelkraften vender tilbage. Herefter kan man vælge at gentage behandlingen.

Behandlingen er næsten smertefri, og følelsen i det behandlede område vil ikke blive påvirket af behandlingen.

Bestil tid til Botoxbehandling i Århus allerede i dag

Er du bosiddende i eller omkring Århus, og ønsker du at få reduceret rynker med Botoxbehandling? Du bestille en tid ved at booke online. Ønsker du at forhøre dig om pris eller har du spørgsmål til behandlinger eller lignende, er du også velkommen til at skrive en mail til sekretaer@pkka.dk.

Priser ligger fra 1400 kr og opefter. Pris for behandling af vredesrynker mellem brynene er 1900 kr.

 

 

Book tid

eller

Se alle behandlinger

Du kan finde hele prislisten her.

Klienterne siger

Jeg har gennem flere år fået behandlinger hos Else Marie (Botox i panderynker samt de nedadgående mundvige), og altid er jeg blevet mødt af en kæmpe proffesionalisme.
Else Marie er utrolig kompetent og er yderst rolig, nærværende og grundig i sin tilgang både i den forudgående dialog om behandlingen samt under udførelsen. Hun kommer med forslag til behandlinger og giver på sin venlige måde sin ærlige mening tilkende.
Jeg har altid været super tilfreds for mit resultat og er meget tryg ved at komme hos Else Marie.
Bedste anbefalinger herfra.

Anne Brødsgaard

De sidste 14 år har jeg været i Else Marie's kyndige hænder med den bedst vejledning. Jeg har trods brug af Botox og filler altid set meget naturlig ud og det er takke være Else Marie faglige dygtighed. Behandlingen starter altid med en yderst informativ gennemgang, så jeg ved hvad der kommet til at ske og hvilket resultat hun forventer - dette gør at jeg føler mig meget tryg. Takke være Else Marie føler jeg at jeg er den bedste udgave af mig selv. 🙏

Pernille Jakobsen

Tak for en rigtig god oplevelse Else Marie ❤️
❤️. Da det var min "første gang', var jeg meget nervøs, men det var der slet ikke grund til. Else Marie er utrolig sød, informativ og meget dygtig og resultatet blev super flot og naturligt (Filler over overlæben) Jeg kommer helt klart igen😍💯

Sanne Ekkelund Ottesen

Jeg er altid meget glad når jeg går hjem efter en behandling hos Else Marie. Hun er meget ærlig og har en god fornemmelse af virkning og resultat af behandlingen

Nanette Skovfoged

Else Marie er helt uovertruffet dygtig. Har brugt hende i 15 år, til både BOTOX og Restylane, og resultatet er hver gang perfekt. Man bliver altid mødt med både venlighed, erfaring og virkelig god rådgivning 👍🙏👍

Anne Møller Mortensen