Image

Photorejuvenation

Huden gennemgår naturlige forandringer med alderen, hvor solens skadelige stråler spiller en stor rolle i dannelse af alderstegn som slappere hud, grove porer, pigmentpletter, rødme og udvidede blodkar. Disse uønskede tegn kan dog effektivt modvirkes med Photorejuvenation-behandling, der anvender laser eller blitzlampesystemer (IPL) for at give huden et ungdommeligt og friskt udseende.

IPL, Ellipsen, bruger ufarligt synligt lys til at behandle forskellige hudproblemer, herunder:

  • Pigmentskjolder, som er mørke områder af huden, der kan opstå på grund af solskader eller hormonelle ændringer.
  • Overfladiske blodkar og rødme, der kan forårsage diffus rødmen i ansigtet.
  • Forbedring af hudens struktur og overflade, hvilket hjælper med at reducere fine linjer og forbedre hudens glathed.
  • Strækmærker, der kan opstå efter vægtændringer eller under graviditet.

Photorejuvenation-behandlingen er velegnet til flere områder på kroppen, herunder ansigt, hals, bryst, krop, arme og ben, og dens ikke-invasive karakter gør det til en populær kosmetisk procedure. En anden fordel ved behandlingen er dens evne til at stimulere kollagenproduktionen i huden, hvilket bidrager til en fastere og mere ungdommelig udstråling.

Da Photorejuvenation involverer lysbehandling, kan det være nødvendigt med flere sessioner for at opnå de bedste resultater. Behandlingsvarigheden og antallet af sessioner afhænger af den specifikke hudtilstand og de ønskede forbedringer. Det er ikke muligt at behandle en brun hud. 

Samlet set er Photorejuvenation en sikker og effektiv metode til at forbedre hudens tekstur, farve og udstråling. Ved at reducere synlige alderstegn kan behandlingen give dig en øget selvtillid og et mere ungdommeligt udseende.

 

Læs mere her: Informationsmateriale

Før/efter fotos

Se resultaterne mine patienter har fået efter behandling med Photorejuvenation

Klienterne siger

Altid ekstremt omhyggelig, nærværende og ikke mindst dygtig til det håndværk, der ligger i at kunne håndtere IPL. Føler mig altid tryg i Lissaus hænder.
Anette Poulsen
Er blevet behandlet af Else Marie i over 20 år, og jeg har ikke tænkt mig, at gå noget andet sted hen. Hun er grundig, dygtig og opnår fantastiske resultater. Man er 100% i kyndige hænder, og jeg kan kun anbefale!
Nina Vibholm