Image

Lip filler i Århus

Drømmer du om større og fyldigere læber, eller ønsker du at få udglattet de dybe læberynker, der kommer med alderen, så er lip filler muligvis noget for dig. I vores eksklusive klinik i Århus specialiserer vi os i kosmetiske behandlinger uden kirurgi. Vi kan således hjælpe dig med at få de læber, som du altid har drømt om eller at få dine fyldige læber tilbage.

Ved hjælp af filler i læberne, kan du få skabt mere symmetri, definition og fylde i dine læber, så du får lyst til at finde den knaldrøde læbestift frem.

Som specialsygeplejeske i kosmetisk dermatologi har jeg med mine mange års erfaring lavet smukke læber på rigtig mange.

Lip filler for fyldige læber og udglattede rynker

Lip filler kan være den rette behandling, hvis du ønsker læber med mere fylde eller bare gerne vil have glattet de dybe læberynker ud. Nogle er født med smalle og tynde læber, som kan give et vredt og surt udtryk. Andre mister med alderen fylde i læberne.

Det er ikke alle, der er født med naturligt fyldige og flotte læber. Lip filler er derfor blevet en utrolig populær behandling, da den er med til at give dig de læber, du altid har drømt om. Vi behandler alle former for læber – alt lige fra de helt smalle, til de rynkede eller dem der ønsker ekstra fyldige læber eller en mere defineret læbekant.

Filler består af sterile geler, som er lavet af sukkerstoffet hyaluronsyre. Hyaluronsyre er naturlige bestanddele af hudens bindevæv og ved at forøge mængden af syren, kan vi udglatte furer og rynker.

Filler er altså ikke skadeligt for kroppen. Gelen bliver sprøjtet ind i huden ved furerne og dermed hæves fordybningen i huden og rynkerne bliver udglattet. Resultatet af lip filler behandling ses tydeligt med det samme.

Naturlige resultater

Et af ansigtets træk, der ofte er i fokus, er læberne. Ønsker du et større fokus på læberne, kan de klares med lip filler. Produktet er specielt udviklet til fyldige læber, en mere defineret læbekonturer eller til at gøre en amorbue mere markeret.

Vi behandler altid med det formål at skabe resultater, der ser naturlige ud. Med vores mange års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger er du altid sikret et æstetisk og smukt resultat, der ikke ser unaturligt eller overdrevet ud.

 

I dag vælger mange – særligt kvinder – at få foretaget læbeforstørrelse. Læbeforstørrelsen kan laves i forskellige grader, og ved væsentlig forstørrelse kan man lægge en større mængde produkt dybere ind i læberne. Til forundersøgelsen finder vi ud af, hvilken mængde produkt, der vil give det resultat, som matcher dine ønsker til dine læber.

Læberne er desværre et af de steder, hvor alderdommen hurtigst bliver synlig, og læberne mister derfor deres volume med årene. Vi anvender derfor filler, som både kan forandre og forstørre læber.

Gratis forundersøgelse til lip filler

De fleste af vores behandlinger kræver en forundersøgelse og i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed 48 timers betænkningstid. Vi tilbyder derfor gratis og uforpligtende forundersøgelser til læbe filler Århus. Så går du med overvejelser, så book endelig en tid.

Efter du har fået information om produktet både mundtligt og skriftligt, skal der i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed gå minimum 48 timer, før behandlingen kan finde sted.

Du er velkommen til at tage en ven, kæreste, mor eller et andet familiemedlem med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet.

Bestil tid til lip filler i Århus

Er du bosiddende i eller omkring Århus, og ønsker du at få forstørret eller reduceret dine læber, så har vi altid fri konsultation til filler i læberne Århus. Du kan ringe og bestille en tid på telefon 86 18 04 88 eller ved at booke en tid online. Ønsker du en konkret pris eller har spørgsmål til lip filler behandling, er du også velkommen til at skrive en mail til sekretaer@pkka.dk.

Klienterne siger

De sidste 14 år har jeg været i Else Marie's kyndige hænder med den bedst vejledning. Jeg har trods brug af Botox og filler altid set meget naturlig ud og det er takke være Else Marie faglige dygtighed. Behandlingen starter altid med en yderst informativ gennemgang, så jeg ved hvad der kommet til at ske og hvilket resultat hun forventer - dette gør at jeg føler mig meget tryg. Takke være Else Marie føler jeg at jeg er den bedste udgave af mig selv
Pernille Jakobsen
Else Marie er helt uovertruffet dygtig. Har brugt hende i 15 år, til både Botox og restylane, og resultatet er hver gang perfekt. Man bliver altid mødt med både venlighed, erfaring og virkelig god rådgivning.
Anne Møller Mortensen

Tak for en rigtig god oplevelse Else Marie ❤️
❤️. Da det var min "første gang', var jeg meget nervøs, men det var der slet ikke grund til. Else Marie er utrolig sød, informativ og meget dygtig og resultatet blev super flot og naturligt (Filler over overlæben) Jeg kommer helt klart igen😍💯

Sanne Ekkelund Ottesen